Cariere

Cauti un loc de munca?
Vrei sa lucrezi la Targul Cartii?

Din 2012 si pana acum, Targul Cartii a devenit un nume important pe piata de carte veche si noua. In prezent, detinem un depozit de carti pe str. Verzisori, un magazin fizic deschis in 2015 pe str. Doamnei, zona Universitatii din Bucuresti, si un website premiat de 2 ori in cadrul competitiei magazinelor online GPeC (Gala Premiilor eCommerce): in 2015 la categoriile Cea mai buna prezenta pe mobil si Carti, reviste, publicatii si, mai nou, in 2017 la categoria Carti, reviste, publicatii. (http://www.gpec.ro/festivitatea-de-premiere-gpec/)

La Targul Cartii vrem sa promovam cultura si stiinta prin cartile din oferta noastra, iar, cu entuziasm si profesionalism, am ajuns sa onoram comenzi pentru sute de mii de clienti. Toate acestea nu s-ar fi intamplat daca nu am fi avut o echipa puternica si competenta, care sa tina piept provocarilor. De aceea, la Targul Cartii investim nu numai in dezvoltarea activitatii noastre comerciale, ci si in angajatii nostri prin incurajarea si sprijinirea dezvoltarii profesionale, prin imbunatatirea competentelor si cunostintelor. Ne dorim sa mentinem permanent dialogul cu angajatii nostri, deoarece consideram ca angajatii fericiti duc la o afacere de succes.

Suntem in continua dezvoltare si inovare si cautam mereu colegi noi. Daca esti pasionat de carti, cultura, stiinta sau educatie, daca stii ca ai competentele necesare si daca te incanta perspectiva unei formari in cadrul companiei noastre, trimite-ne CV-ul tau alaturi de o scurta scrisoare de intentie la cariere@targulcartii.eu.

 

Locuri de munca disponibile in acest moment:

1. Librar

 

 

Librarul reprezinta imaginea brandului si este atat de pasionat de carti, incat poate face recomandari pe loc in functie de domeniul cerut sau autorul preferat. Cu simt organizatoric si o memorie brici, librarul stie unde in magazin se poate gasi o anumita carte. Portretul este completat de rezistenta la efort si abilitatea de a lucra cu bani cash sau card bancar.

 

2. Operator comenzi online

 

 

Legatura directa dintre client si Targul Cartii, operatorul de comenzi online reprezinta imaginea companiei.Candidatul ideal se descurca excelent la telefon, este politicos, ingenios, cunoaste bine limba romana, are multa rabdare, cunostinte de tehnoredactare si invata repede. Operatorul de comenzi online proceseaza comenzile, ia legatura cu clientii si le raspunde la intrebari.

 

3. Operator call center

 

 

Cautam un coleg politicos, prietenos si descurcaret care sa se ocupe integral de telefoanele noastre. Zilnic primim diverse solicitari din partea clientilor, iar candidatul ideal trebuie sa stie ce si cum sa le raspunda. Comunicarea cu celelalte echipe din cadrul firmei este absolut necesara pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii noastre.

 

4. Operator PC

 

 

Un post cu responsabilitate mare, operatorul PC este responsabil cu introducerea in baza de date a cartilor vechi si noi. Informatiile introduse trebuie sa fie corecte si exacte, astfel ca atentia la detaliu este, poate, calitatea cea mai importanta pentru candidatul ideal, alaturi de rapiditatea in tehnoredactare. Aplicantul trebuie sa fie familiarizat cu PC-ul si programul Excel din suita MS Office si sa reziste la actiuni repetitive.

 

5. Operator colete

 

 

Lucrand in depozitul nostru, operatorul de colete este responsabil cu scoaterea cartilor de la raft si pregatirea coletelor pentru curier sau ridicare personala din magazin. Candidatul ideal este rezistent la actiuni repetitive solicitante care pot include manipularea unor greutati mari, ridicatul si statul in picioare un timp indelungat si incarcarea/descarcarea marfii. Aplicantul trebuie sa fie rapid, atent la detalii, sa aiba spirit de echipa si sa tina cont de normele de siguranta la locul de munca.

6. PHP Developer

 

 

In era digitala nu-i usor sa mentii in frunte un website premiat. De aceea cautam programatori PHP care sa se alature echipei noastre. Candidatul ideal trebuie sa aiba o experienta minima de 1 an in PHP, MySQL, HTML, CSS, Java Script, AJAX, jQuery. Pe langa cunostintele de programare, aplicantul mai are nevoie de atentie la detaliu, rabdare, trebuie sa poata lucra la un proiect existent si sa fie dornic sa se adapteze din mers.

 

7. Specialist PR

 

 

PR-ul nu-i usor! Trebuie sa realizezi concepte pentru newsletter-e, banner-e, pliante si alte minuni, sa cresti vizibilitatea noastra, sa dezvolti si sa implementezi strategii de PR, sa administrezi conturile noastre pe site-urile de social media, sa stii sa folosesti programe de editare grafica si sa cunosti la perfectie limba romana. E descrierea ta?

 

8. Specialist SEO

 

 

Candidatul ideal are cunostinte demonstrabile in optimizarea website-urilor, stie sa foloseasca instrumente de analiza, poate raporta periodic traficul si poate dezvolta strategii eficiente de redresare a punctelor slabe si de imbunatatire a punctelor forte. Experienta in marketing online este preferata, deoarece aplicantul trebuie sa poata propuna imbunatatiri pe toate planurile.