Puterea prezentului - Eckhart Tolle

-10%
Curtea Veche
Brosata (paperback)
35,99LEI 32,39LEI
Curtea Veche
Brosata (paperback)
 
31,99LEI
Curtea Veche
Brosata (paperback)
 
47,99LEI
Curtea Veche
Brosata (paperback)
 
27,99LEI
Curtea Veche
Brosata (paperback)
 
16,99LEI
-40%
Curtea Veche
Brosata (paperback)
32,99LEI 19,79LEI
Stoc epuizat
Curtea Veche
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Curtea Veche
Brosata (paperback)
Stoc epuizat
Curtea Veche
Brosata (paperback)
Titlul orginal: The Power of Now. A Guide to Spiritual Enlightenment
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1997
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 2004
Editura la care a aparut: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Power_of_Now
Un bestseller tradus in peste treizeci de limbi si care se bucura de apreciere din partea multor celebritati precum Oprah Winfrey, Meg Ryan si Jim Carrey, 'Puterea prezentului' (1997) este un ghid pentru viata de zi cu zi ce subliniaza importanta trairii in momentul prezent si a transcenderii gandurilor din trecut sau viitor.

Despre Puterea prezentului - Eckhart Tolle

Un ghid de cunoastere si meditatie, Puterea prezentului (1997) este intocmit intr-un format de tipul intrebare-raspuns iar majoritatea intrebarilor au fost adunate de Eckhart Tolle de-a lungul anilor de la persoane prezente la seminarii si diverse intalniri organizate de acesta. Printre temele abordate de autor se numara conflictul dintre minte si emotie, transformarea iubirii in ura, spatiul si linistea, timpul, mintea umana si stresul. Volumul cuprinde un sistem de convingeri conform caruia este benefic sa traim ancorati in prezent. Deseori oamenii se gandesc la ce s-a intamplat in trecut sau la ce s-ar putea intampla in viitor, acordand unor astfel de ganduri o atentie sporita, motiv pentru care nu reusesc sa isi gaseasca pacea si linistea interioara. 
Nu ne oprim insa pentru a ne bucura de momentele pe care le traim si ne petrecem intreaga viata urmarind lucruri ce credem ca ne vor aduce fericirea. Eckhart Tolle ne invata ca lucrurile valoroase se afla acum si aici, nu in viitorul apropiat sau indepartat. Asadar, traiti in momentul prezent! 
De asemenea, de acelasi autor la editura Curtea Veche apare in anul 2009 Puterea prezentului - Ghid practic (Practicing the Power of Now, 1999), ce include invataturi esen­tiale, exercitii si meditatii ce pot fi usor intelese si puse in practica de catre oricine. Scopul lor este de a invata cititorii sa isi exploreze geografia launtrica si sa deseneze diagramele puterii lor interioare, o putere pe care o vor folosi toata viata. 
Eckhart Tolle este considerat unul dintre cei mai originali si mai inspirati invatatori spirituali ai timpului nostru. Printre cele mai populare carti ale sale se numara Puterea prezentului, Linistea vorbeste si Un pamant nou iar in 2011 a fost pe lista publicatiei Watkins Review drept cea mai influenta persoana spirituala din lume.